«Πάγωσε» η Μενεγάκη με την ατάκα της Μαρίας Κίτσου - «Κάνω ότι δεν το άκουσα»!
Media

«Πάγωσε» η Μενεγάκη με την ατάκα της Μαρίας Κίτσου - «Κάνω ότι δεν το άκουσα»!

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μαρία Κίτσου και ο Φάνης Μουρατίδης με αφορμή την παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη στην οποία πρωταγωνιστούν και κάνουν πρεμιέρα 8 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε την Μαρία Κίτσου μετά από ένα χρόνο αν την αποκαλούν Λενιώ και αποκάλυψε ότι κάθε απόγευμα η σειρά, Άγριες Μέλισσες προβάλλεται από το TV Μακεδονία και κάποιες μέρες έκατσε πάλι και είδε το έργο… « Δεν πήγε τυχαία η σειρά τόσο καλά… σε λένε ακόμα Λενιώ ή το έχουν αφήσει;».

kitsoy-moyratidis.JPG

Η Μαρία Κίτσου τόνισε ότι τη λένε ακόμα «και αυτός ήταν ένας λόγος που απείχα από την τηλεόραση, ήταν ένας ρόλος εμβληματικός και έπρεπε λίγο να ξεχαστεί… Να φύγει από το μυαλό του κόσμου η Σταμίρη που με έχουν συνδέσει… Μου αρέσει να επιλέγω διαφορετικούς ρόλους.»!

eleni2.JPG

Και η Ελένη είπε στον Φάνη: «Κανόνισε να πλήξει στην περιοδεία…»!

Με την Μαρία Κίτσου να λέει: «Δεν υπάρχει ο Φάνης είναι η χαρά της ζωής… Πεθαίνω μπορεί πάνω στη σκηνή να βριζόμαστε, να χτυπιόμαστε και το επόμενο δευτερόλεπτο να λέει μία μ@λ@κ@@ και να γίνεται…»!

«Κάντε πως δεν το ακούσατε αυτό, είμαστε και ζωντανή εκπομπή» αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη και ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved