Γη της Ελιάς: Ο Γεωργίου έδωσε το απόλυτο spoiler με δύο σκηνές! Η είσοδος που θα φέρει τα πάνω κάτω
Media

Γη της Ελιάς: Ο Γεωργίου έδωσε το απόλυτο spoiler με δύο σκηνές! Η είσοδος που θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε δύο σκηνές που θα δούμε σύντομα στη Γη της Ελιάς και επιβεβαίωσε ένα δυνατό spoiler για τον Φίλιππο! 

Μάλιστα, σε ρόλο έκπληξη θα δούμε ένα ταλαντούχο νέο!

Μπαίνει στη σειρά και θα τον δούμε να κάνει παρέα με τον Φίλιππο στο στρατό.

Ο λόγος για τον… Μίλτο Χαρόβα, που θα είναι μαζί φαντάροι, θα αναπτυχθεί μία δυνατή φιλία και θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε φωτογραφίες με τους δύο νέους να κάνουν σκοπιά και να αναπτύσσεται μία δυνατή φιλία. Όμως αυτή η φιλία για τον Φίλιππο θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του...

gi-tis-elias9.jpg

Πάντως στο σημερινό επεισόδιο, της Γης της Ελιάς:

Ο Στάθης κάνει ένα κομπλιμέντο στην Αρετή κι εκείνη σκέφτεται ότι άρχισαν να πιάνουν τα μάγια της Χρυσούλας. Η Ασπασία πιάνει στα πράσα τον Δημοσθένη με διακόσιες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και τον ρωτάει πού τα βρήκε.

Μια τυχαία συνάντηση του Στάθη με την Ιουλία στο ελαιοτριβείο δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους και ο Μάνος τους παρακολουθεί άναυδος. Ο Φίλιππος αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο κρυφή τη συγγένειά του με την Ειρήνη και πηγαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο θάνατος του Άγγελου Φωτάκου ταράζει τους κατοίκους της Αρεόπολης, ενώ η Αθηνά δείχνει επηρεασμένη από τον εγκλεισμό της Φιλιώς στο Ίδρυμα. Η Αντωνία σκοντάφτει στη σκάλα του εργαστηρίου, πέφτει στο έδαφος και χτυπά σοβαρά στο κεφάλι της.

Δείτε τις σκηνές που δημοσίευσε ο Ανδρέας Γεωργίου και αναμένεται να δούμε προσεχώς στην οθόνη μας επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το spoiler για τον Φίλιππο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved