Λύγισε η Εύα Αντωνοπούλου - Τα τελευταία λόγια στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ και η αγκαλιά της Σούζη
Media

Λύγισε η Εύα Αντωνοπούλου - Τα τελευταία λόγια στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ και η αγκαλιά της Σούζη

ΤΟ τελευταίο δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ είπε σήμερα 31 Μάη η Εύα Αντωνοπούλου

Λίγο πριν το τέλος των ειδήσεων, η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ την ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν και της ζήτησε να την κάνει μία μεγάλη αγκαλιά…

1685535180128-689028521-Capture.JPG

Αφού έπεσαν και οι αθλητικές ειδήσεις, η Εύα Αντωνοπούλου πήρε μία βαθιά ανάσα και γεμάτη συγκίνησε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα είπε: «Σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι προσωπικό… μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη, σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα.

antonopouloiu91.JPG

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς λοιπόν στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΣΚΑΙ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΙ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία… και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου που είναι εδώ για το τελευταίο αντίο, που δεν είναι αντίο, αλλά είναι εις το επανιδείν και καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση και στη Λένα τη Φλυτζάνη. Και εμείς δεν λέμε αντίο, εις το επανιδείν. Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ!»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved