Survivor All Star: Η κραυγή ανακούφισης του Μπάρτζη που αποχωρούσε ο Τάκης, «πάγωσε» τους πάντες
Media

Survivor All Star: Η κραυγή ανακούφισης του Μπάρτζη που αποχωρούσε ο Τάκης, «πάγωσε» τους πάντες

Survivor All Star: Απόψε (1-2/6), μετά από τις μοναδικές στιγμές που έζησαν οι παίκτες καθώς συνάντησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από τις οικογένειές τους ήρθε η στιγμή της αλήθειας για τον παίκτη που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και όλοι τους ήλπιζαν πως θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής του ριάλιτι επιβίωσης.

takis-apoxorisi.jpg

Οι όροι του παιχνιδιού όμως είναι τέτοιοι που κάποιος από τους τρεις έπρεπε να αποχωρήσει.

Λίγο πριν ο παρουσιαστής ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που επιστρέφει στην Ελλάδα, ο Σάκης έδειξε να μην νιώθει καλά και ο Γιώργος Λιανός του ζήτησε να βγει λίγο έξω για να συνέλθει και να επιστρέψει ξανά.

Ο Τάκης στο μεταξύ, παίρνοντας τον λόγο, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι αλλά να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό:

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποφάσισε το κοινό να ανοίξει τον δρόμο του για την επιστροφή του στην Ελλάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μετά από αρκετές υποψηφιότητες και τη στήριξη του κόσμου μέχρι σήμερα, τελικά επιστρέφει πίσω στην οικογένειά του.

Η ξαφνική αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στο άκουσμα του ονόματος του Τάκη ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς φώναξε με όλη τη δύναμή του «Ναι», δείχνοντας ξεκάθαρα την ανακούφισή του που αποχωρούσε.

Μετά και από αυτή την αποχώρηση, βρισκόμαστε πλέον στην τελική δεκάδα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, από το φετινό Survivor All Star πέρασαν 38 άτομα και πλέον έχουν απομείνει μόλις δέκα, κοινώς ξεκινάει η τελική ευθεία για το φινάλε του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια ότι θέλει να δει νικητή στο Survivor All Star τον φίλο του Κωνσταντίνο Βασάλο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved