MasterChef: Οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στη κουζίνα του ριάλιτι!
Media

MasterChef: Οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στη κουζίνα του ριάλιτι!

MasterChef: Ένας νέος έρωτας «γεννήθηκε» τη φετινή σεζόν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και με αφορμή αυτόν, θυμηθήκαμε δυο ακόμη ζευγάρια.

Αλέξανδρος Αντωνελάκης - Στέλλα Κατσέ

katse-antonelakis-(3).jpg

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και η Στέλλα Κατσέ γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι το τρίτο κατά σειρά ζευγάρι που δημιουργείται μέσα στο MasterChef τα τελευταία χρόνια. «Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί», είπε ο Αλέξανδρος, με τη Στέλλα να συμπληρώνει: «Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι κι οι δύο.

Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα…» , είχε πει όταν αποχώρησε από το ριάλιτι η Στέλλα ενώ μετά τη αποχώρηση και του Αλέξανδρου, η ίδια αποκάλυψε πως πλέον μένουν μαζί. «Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά», είπε πρόσφατα η Στέλλα.

Δημήτρης ΜπέλλοςΜαρία Μπέη

mpei-mpellos-(2).jpg

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό μαγειρικής ερωτεύτηκαν. Όπως αποκαλύφθηκε μετά το τέλος του συγκεκριμένου κύκλου του Masterchef, η σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν την προβολή του ριάλιτι μαγειρικής στην τηλεόραση. Την προπερασμένη σεζόν τους δυο σεφ τους είδαμε μαζί και στην τηλεόραση στην εκπομπή “Happy Day" στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου συνεργάστηκαν στο κομμάτι της μαγειρικής. Μπορεί να πέρασε καιρός από την συμμετοχή και την γνωριμία τους στο Masterchef, όμως συνεχίζουν να ερωτευμένοι. Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι με τη Μαρία Μπέη μάλιστα αυτή τη φορά να διεκδικεί και τον τίτλο της MasterChef!

Ο Δημήτρης Μπέλλος ο οποίος επίσης βρέθηκε φέτος στον διαγωνισμό αλλά έφυγε σε προηγούμενο επεισόδιο, δεν θα μπορούσε να μην την συγχαρεί και δημόσια, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Proud of you», έγραψε στο Insta Story του ο πρώην διαγωνιζόμενος, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία της συντρόφου του στην οποία την είδαμε να ποζάρει φορώντας τη λευκή ποδιά του MasterChef.

Ανούς Χεριμιάν - Διονύσης Σαρακίνης

anous-sarakinis-(4).jpg

Η Ανούς Χεριμιάν και ο Διονύσης Σαρακίνης ήρθαν κοντά μέσα από το MasterChef και από τότε είναι μαζί και ευτυχισμένοι, αποκαλύπτοντας πως ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά τους. «Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί φέρναμε τη δουλειά στο σπίτι. Είχαμε πει πως αν ξεκινήσει κάτι και χαλάει εκεί θα σταματήσει και η συνεργασία μεταξύ μας. Τι είναι ο γάμος; Σε τι διαφέρουμε από τους παντρεμένους;».

«Η συγκατοίκηση είναι ωραία. Υπάρχει μουρμούρα για τα πλυντήρια, αλλά εγώ κάνω όλες τις άλλες δουλειές» επεσήμανε ο Διονύσης από την πλευρά του στο Happy Day. Η Ανούς στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον: «Θέλω να είμαι καλή νοικοκυρά, καλή σύζυγος, να προσέχω το σπίτι, άρα κάποια στιγμή θέλω να αποχαιρετήσω ενεργά την κουζίνα. Δεν θέλω σαν γυναίκα να απέχω από την τρυφερότητα και τη θαλπωρή του συντρόφου μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved