Γερμανού: Η δημόσια «συγγνώμη» μετά τη θύελλα αντιδράσεων! «Θίχτηκε κόσμος και παίρνω την ευθύνη»
Media

Γερμανού: Η δημόσια «συγγνώμη» μετά τη θύελλα αντιδράσεων! «Θίχτηκε κόσμος και παίρνω την ευθύνη»

Απολογήθηκαν στον «αέρα» η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της!

Αφορμή στάθηκε η θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε μετά την εμφάνιση του συνεργάτη της, Γιάννη Κορδώνη το περασμένο Σάββατο με μπλούζα η οποία είχε πάνω τον Κεμάλ Ατατούρκ και έγραφε «δεν νυστάζω» με αφορμή τις εκλογές στην Τουρκία.

germanoy-(2).jpg

Το μεσημέρι του Σαββάτου (3-6) στην εκπομπή προβλήθηκε μία ανακοίνωση της παμποντιακής ομοσπονδίας που διαμαρτυρόταν για την εικόνα αυτή, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να ζητήσει αρκετές φορές συγγνώμη για το λάθος χιούμορ.

germanoy-(3).jpg

«Δεν είναι μόνο η παμποντιακή ομοσπονδία που θίχτηκε, στενοχωρήθηκε και θύμωσε, αλλά είναι και πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος και για αυτόν τον λόγο λυπούμαστε κι εγώ κι ο Γιάννης. Παίρνω την ευθύνη λίγο παραπάνω ως παρουσιάστρια της εκπομπής και γιατί γέλασα κι είπα ότι έχει πολύ πλάκα η μπλούζα σου, αλλά και γιατί παρουσιάζω αυτήν την εκπομπή. Πραγματικά χρωστώ μία δημόσια συγγνώμη στους ανθρώπους αυτούς και της παμποντιακής ομοσπονδίας, αλλά και σε όλους θύμωσα, στενοχωρήθηκαν κι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Λυπάμαι πάρα πολύ και δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

germanoy-(4).jpg

«Ήταν τελείως λάθος δικό μου. Θέλω τουλάχιστον να είναι κατανοητό ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση σε όλο αυτό κι ήταν μία ατυχής στιγμή. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να το είχαμε πάρει πίσω όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Πέρασε ένα λάθος μήνυμα με το οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι, νομίζω ότι είναι κατανοητό κι ελπίζω να τελειώνει κάπως έτσι αυτό με την ειλικρινή μας συγγνώμη» ανέφερε ο Γιάννης Κορδώνης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved