«Χείμαρρος» η Ευρυδίκη κατά της Βρισηίδας: «Για ποια φιλία μιλάμε; Δεν τσακώθηκα με την κυρία…»!
Media

«Χείμαρρος» η Ευρυδίκη κατά της Βρισηίδας: «Για ποια φιλία μιλάμε; Δεν τσακώθηκα με την κυρία…»!

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor All Star και  το τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αρχικά ανέφερε: «Τι το ήθελα και πήγα; Αν δεν ήξερα τις συνθήκες θα ξαναπήγαινα αλλιώς όχι. Το μόνο που έμεινε ίδιο ήταν ο Γιώργος Λιανός. Ούτε ο χώρος ήταν ο ίδιος λόγω του ότι είχε γίνει ένα τσουνάμι. Γινόταν σφαγή για το ποιος θα κάτσει περισσότερο.»!

Και πρόσθεσε: «Συμπεριφορές να αλλάζουν αμέσως, φίλοι να πουλάνε φίλους και άνθρωποι που παίζουν έναν καταπληκτικό ρόλο και πορεύονται ακόμα. Και λες “μπράβο” γιατί για τον σκοπό που καλείσαι τον εξυπηρετείς, οπότε βγάζεις και τα λεφτά. Όλοι για τα λεφτά πήγαν αυτή τη φορά. Το άφησα πίσω μου και αυτό. Πήγα 15 μέρες διακοπές, πήρα το μαύρισμά μου και 15.000 ευρώ και όλα μια χαρά.»!

evridiki-papadopoulou__1_.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Με την Βρισηίδα γίναμε φίλες στο περσινό Survivor. Εκεί γνωριστήκαμε και έχουμε περάσει καλά και άσχημα μαζί. Αλλά τελικά ο όρος “φιλία” υπήρχε; Γιατί στο λέω αυτό; Όταν δύο άνθρωποι που έρχονται σε μια κατάσταση να διαφωνήσουν, δεν πρέπει ο ένας να ακούσει τον άλλον; Και όταν λέω πρέπει, εννοώ ότι υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες.

Δεν τσακώθηκα εγώ με την συγκεκριμένη κυρία, μέσα στο παιχνίδι βλέποντας την Ελευθέρια να κλαίει διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος (Σπύρος Μαρτίκας) την αποκάλεσε κλέφτρα και μπροστά στην κάμερα, τον είπα πάνω στα νευρά μου ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Βγήκα έξω και η Βρισηίδα δεν μου μιλούσε.»!

evridiki.jpg

Και κατέληξε λέγοντας η Ευρυδίκη: «Εμένα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθώ, οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα, να μαθαίνω καλά νέα γιατί περάσαμε ωραίες στιγμές και βάζω τελεία. Έχω βάλει καιρό τελεία»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved