«Άφωνη» η Μενεγάκη με την Συριοπούλου:«Τι να πω για το κοντινό σου»-  Της ζήτησε να δει τον γιο της
Media

«Άφωνη» η Μενεγάκη με την Συριοπούλου:«Τι να πω για το κοντινό σου»- Της ζήτησε να δει τον γιο της

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Ευαγγελία Συριοπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, O παράδεισος των Κυριών και ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια όταν την είδε.

Η Ελένη είχε καιρό να τη δει και την προλόγισε λέγοντας: «Είναι ένα υπέροχο κορίτσι, την είχα γνωρίσει πριν αρκετά χρόνια στον Alpha, τη χάζευα πάντα μέσα από τις σειρές που έπαιζε και η αλήθεια είναι ότι πάντα με «τραβούσαν» τα μάτια της όχι ότι είχε να κάνει με τον ρόλο… Πάντα της έλεγα «βρε κορίτσι μου πες μου τι έχεις. Πες μου τι έχεις… και γέλαγε». Είναι ένα πανέμορφο, ψηλό κορίτσι και όλα είναι τέλεια πάνω του. Εγώ εξακολουθώ και τώρα που ξεκαρδιζόταν στα γέλια που της έλεγα «δείξε μου τον γιο σου, που έχω να σε δω τέσσερα χρόνια» πάλι υγρά τα έβλεπα τα μάτια της…»!

siriopoulou-8.JPG

Και αμέσως μετά τον πρόλογο ζήτησε από την Ευαγγελία Συριοπούλου να σηκωθεί να τη δούμε «φτου σου κοριτσάκι μου… γελάς, κλαις όλο ίδια τα βλέπω» και με τη σειρά της η ηθοποιός, είπε στη Μενεγάκη: «Εγώ μαγεύομαι με τα δικά σου μάτια»!

Η ηθοποιός αρχικά αποκάλυψε ότι έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς για τον πρώτο κύκλο της σειράς που συμμετέχει και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Αναφορικά με το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς αποκάλυψε η ηθοποιός: «Για όλους τους ρόλους τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν να τελειώσει ο κύκλος υπάρχουν ανατροπές».

Σε ερώτηση πώς αντιδράει ο κόσμος στον νέο της ρόλο ως «Μιράντα» και την νέα σειρά σημείωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου ότι είναι μία δουλειά που ο κόσμος την «αγκάλιασε».

siriopoulou999.JPG

Κατόπιν μιλώντας με την Ελένη η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για την μητρότητα και τον σύντροφό της.

«Δεν ξέρω αν είμαστε και ποτέ έτοιμοι για αυτό. Είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Δεν έχανα ποτέ την ψυχραιμία μου, με τον άντρα μου είμαστε μαζί 13 χρόνια, με ηρεμούσε. Απλώς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πείναγα πάρα πολύ».

Τι άλλαξε στην ζωή της μετά την γέννησή του παιδιού της;

«Ήταν μία συνειδητή επιλογή. Η γέννηση του παιδιού μας τα άλλαξε όλα προς το καλύτερο. Αυτό το παιδί ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved