Survivor All Star: Η αποχώρηση του Ασημακόπουλου και η πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα
Media

Survivor All Star: Η αποχώρηση του Ασημακόπουλου και η πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

Survivor All Star: Τρεις άντρες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως έφυγε λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα βγήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία η Μπλε ομάδα ηττήθηκε κι αποφάσισε να στείλει στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος τόνισε:

«Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού».

survivor-780x410.jpg

Και στον τρίτο αγώνα ασυλίας οι Μπλε βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να καταψηφίσουν έναν παίκτη τους και αυτός ήταν ο Νίκος Μπάρτζης.

Μάλιστα, ο Νίκος είπε: «Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου.. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό».

Το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο από το Survivor αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου όμως είδαμε και κάτι που δεν περιμέναμε. Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη με έναν τρόπο που ούτε η ίδια περίμενε. Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved