Media

Πήγε για μαλλί και άφησε την εκπομπή η Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Ελένη»!

Εδώ η Ελένη... εκεί η Ελένη... που είναι η Ελένη οεο; Για ρίζα η Ελένη! Η παρουσιάστρια από το πρωί είχε γράψει στο twitter της πως είναι στο κομμωτήριο, έχει αργήσει και δεν ξέρει αν θα προλάβει να είναι στην ώρα της στην εκπομπή. Όπως έγραψε η Ελένη Μενεγάκη είχε στη διάθεσή της μόνο είκοσι λεπτά για να πάει στο στούντιο να στεγνώσει τα μαλλιά της, να βαφτεί και να βγει στον αέρα της εκπομπής. Κάτι το οποίο ήταν πρακτικά αδύνατον! Έτσι η παρουσιάστρια άργησε περίπου εφτά λεπτά να εμφανιστεί στην εκπομπή. Βέβαια οι συνεργάτες της οι οποίοι μιλούσαν για την παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου την «κάλυψαν» επάξια.

«Συγχαρητήρια, μπράβο σας. Σήμερα πετύχαμε το τζακ ποτ, γιατί βγήκαμε λίγο νωρίτερα και εγώ ήλθα με βρεγμένο κεφάλι μετά από βαφή... μία παρά τέταρτο», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη μόλις μπήκε στο πλατό. Ενώ στη συνέχεια εκθείασε τις ικανότητες του κομμωτή της Βασίλη Μπουλούμπαση ο οποίος έγινε flashman!

«Και ο Βασίλης αξίζει σήμερα ένα τρελό χειροκρότημα. Σε 15 λεπτά, πρώτον στέγνωσε το μαλλί και δεύτερον το χτένισε. Καμιά φορά συμβαίνει και κανένα απρόοπτο αλλά γι'αυτό είμαστε εμείς πολλοί. Για να καλυπτόμαστε όταν φεύγουμε!», είπε εν μέσω χειροκροτημάτων των συνεργατών της η παρουσιάστρια.

Δείτε την στιγμή που η Ελένη μπήκε στο στούντιο, αλλά και τί είπε για την απουσία της στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved