Media

Οι δηλώσεις του Περρή που θα «ανάψουν» τα αίματα στον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Στο προσκήνιο είναι ο Βαγγέλης Περρής τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των... δηλώσεων του.

Από τη μια το πείραγμα που έκανε στη Γιολάντα Διαμαντή για τα «Κόκκινα Χαλιά» και κατέληξε στη φυγή της ραδιοφωνικής παραγωγού από τον Sfera και από την άλλη οι δηλώσεις του στη Σοφία Χουντάση και στην εκπομπή «Ελένη». Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν αυτές τις ημέρες ο δημοσιογράφος αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα σίγουρα θα προκαλέσει σχόλια, εντάσεις και αντιδράσεις.

Ο Βαγγέλης Περρής αρχικά δήλωσε πως η Γιολάντα Διαμαντή είχε μια μικρή διαμάχη με τη νέα διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού η οποία απλώς τροφοδοτήθηκε παραπάνω όταν έγινε το ατυχές συμβάν μεταξύ τους. Ενώ επισήμανε πως εκείνος είναι με το μέρος της Γιολάντας και πως με εκείνη θέλει να κάνει την εκπομπή.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη των δυο καναλιών λέγοντας: «Στέκομαι περισσότερο στο Mega» εξηγώντας πως τη στιγμή που στον ΑΝΤ1 κάθονται στο τραπέζι με τις ρόδες και συζητάνε είναι λίγο αναμενόμενη και βαρετή εν αντιθέσει με το «Πρωινό mou» που έχουν ένα μεγάλο ατού «Ο Λιάγκας χειρίζεται με ένα τρόπο πιο δημοσιογραφικό τα θέματα κι έχει δίπλα του έναν άνθρωπο με αυθορμητισμό και λάμψη τη Φαίη Σκορδά».

Ο Βαγγέλης Περρής όμως μίλησε και για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και για το τι πιστεύει πως θα γίνει του χρόνου με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved