Media

Ελένη Μενεγάκη: «Ξευτιλίστηκα πάλι…»

Gossip-tv Team

Άλλη μια φορά που η Ελένη Μενεγάκη «την πάτησε» δημόσια στην εκπομπή της και αποφάσισε να μιλήσει γι' αυτό, να το διακωμωδήσει αλλά και να ζητήσει εξηγήσεις από τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένους τον Τάσο Χαλκιά και τον Πάνο Σκουρολιάκο οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Εκείνος κι εκείνος». Όταν τους συνάντησε λοιπόν η Ελένη είπε στον Πάνο Σκουρολιάκο πως από τότε που έχει να τον δει έχει αδυνατίσει πολύ καθώς και επισήμανε πως και τους δυο ηθοποιούς έχει να τους συναντήσει πολλά χρόνια. Τότε ο Πάνος Σκουρολιάκος με διακριτικότητα μεν δημοσίως δε της υπενθύμισε πως δεν τον έχει συναντήσει ποτέ από κοντά.

Η ιστορία βλέπετε επαναλαμβάνεται και για την παρουσιάστρια η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μια μικρή «απώλεια» μνήμης όσον αφορά στους καλεσμένους της και ένα μικρό μπέρδεμα στο μυαλό της.

Βέβαια θα μου πείτε με 20 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας... δεν το λες και παράλογο... Στη συνέχεια όμως η Ελένη Μενεγάκη «τα έβαλε» με τους συνεργάτες της οι οποίοι την αφήνουν να εκτίθεται λέγοντάς τους «Πάλι την πάτησα και δεν ήταν κανείς κοντά μου να μου πιάσει το χέρι... Ξευτιλίστηκα πάλι... Με αφήνετε μόνη μου...»

Δείτε το απόσπασμα καθώς και την απάντηση των συνεργατών της στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved