Media

ΚαγιάVSΔούκισσα: Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις στα MadWalk κατά τη Μενεγάκη;

Gossip-tv Team

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στα χθεσινά MadWalk έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά και δίχασε.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι την είδαν να περπατάει στην πασαρέλα με δυο cup cakes στο στήθος και με μαλλί της γριάς για φούστα. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις και πως δεν είχε λόγο να το κάνει άλλοι πάλι τη βρήκαν απλώς μια πολύ γλυκό και juicy εμφάνιση. Εν αντιθέσει η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά με το λευκό μακρύ φόρεμα έλαβε μόνο θετικά σχόλια. Τις εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς σχολίασαν και στην εκπομπή «Ελένη». Όταν το πλάνο έφτασε στη Δούκισσα Νομικού η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη.

«Μάλιστα... Μαρμάρωσε ο Παρνασσός και κλαίει και η Γκιόνα. Έλα Ελένη γύρνα πίσω, γύρνα κοντά μας», της είπε η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν καλεσμένη και την είδε λίγο να τα χάνει η παρουσιάστρια, ενώ η Ελένη το μόνο που κατάφερε να πει ήταν:

«Τι να πω τώρα εγώ;»

Όταν όμως το πλάνο έφτασε στη Βίκυ Καγιά η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε ξανά φωνή και μάλιστα έγινε... λαλίστατη.

«Εγώ θέλω να πω ότι με εντυπωσίασε η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά. Πάρα πολύ μου άρεσε το ρούχο που φορούσε, μου άρεσαν πάρα πολύ τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της. Στο πρώτο κομμάτι που είδα, στα δικά μου μάτια, νομίζω ότι ήταν η πιο super εμφάνιση. Καλά δε λέμε τώρα για το περπάτημά της. Η κοπέλα έχει κάνει χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπω, πάρα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved