Media

Η Ελένη και το ντοκιμαντέρ με τα πέη!

Gossip-tv Team

Για το μήνα Μάρτιο, μέχρι τώρα τουλάχιστον, μια από τις πιο κορυφαίες στιγμές στην εκπομπή «Ελένη» ήταν όταν η παρουσιάστρια ρωτούσε για τα πόδια των χταποδιών, το πώς αναπαράγονται καθώς και πόσα χρόνια ζουν.

Τότε οι απορίες της Ελένης αλλά και οι απαντήσεις του Βασίλη Καλίδη είχαν χαρίσει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές, όπως σημείωσε και η ίδια η παρουσιάστρια.

Όμως η κουβέντα συνέχισε και σήμερα το μεσημέρι με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό τσαντίρι για αυτό το θέμα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ένας δημοσιογράφος της εκπομπής της εξήγησε πως τα χταπόδια περνάνε το σπέρμα τους μέσα από τις βεντούζες τις οποίες τρώμε. Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια μια ταραχή την πήρε. «Τώρα που μου το λες δεν ξέρω αν θα τις ξανά μασήσω... Με ενοχλεί λίγο σαν ιδέα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια το εξέλιξε το θέμα αφού μίλησε για ένα ντοκιμαντέρ που είδε χθες και έλεγε πως στην Κίνα τρώνε τα γενετικά όργανα και τα πέη διάφορων ζώων γιατί πιστεύουν πως τους κάνουν καλό στη σεξουαλική του ζωή. «Τα πολύ αδύνατα, μακρουλά ποιανού ήταν;», ρώτησε η Ελένη ένα συνεργάτη της που είχε δει επίσης το ίδιο ντοκιμαντέρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved