Media

Όταν οι παρουσιαστές απαντούν στην... τηλεκριτική!

Gossip-tv Team

Σχεδόν κανείς και καμία δεν γλίτωσαν αυτή την εβδομάδα από τον ιστό της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη.

Η δημοσιογράφος μέσα από την στήλη της στην εφημερίδα «Το Βήμα» σχολίασε την κατάσταση στην τηλεόραση με αφορμή την μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη:

«Η πρωινή Μελέτη γίνεται μεσημεριανή και ο καφές με την Ελένη... μπουφές με την Ελένη! Έτσι αλλάζει η ελληνική τηλεόραση. Κουνώντας τα πιόνια πάνω στο ίδιο χαρτόνι. Σαν το φιδάκι που παίζαμε μικροί, με τις σκαλίτσες και τις τσουλήθρες. Κι εκεί που ανέβαινες τη σκάλα και περνούσες με άνεση τα τετράγωνα, ξαφνικά μια τσουλήθρα σε προσγείωνε κανονικά. Αυτό το παιχνίδι παίζεται εδώ και μήνες - για την ακρίβεια, εδώ και χρόνια - από τα κανάλια. Μόνο που οι εποχές άλλαξαν, ο κόσμος βαρέθηκε.(...)

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να στήνονται σίριαλ με τα κλισέ του παρελθόντος («Το αμάρτημα της μητρός μου»), ψυχαγωγικές εκπομπές της πλάκας και του χαβαλέ («Ομορφος κόσμος») ή να αποπειρώνται κάποιοι να προκαλέσουν με το χυδαίο και τον εξευτελισμό των παικτών τους («Οικογένεια της συμφοράς», «Black out», «Fab 5», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» κ.ά.).Φτάνει πια με τη Μενεγάκη, τον Αρναούτογλου, την Κορομηλά και όλη αυτή την παρέα που θυμίζει τον «πύργο των φαντασμάτων». (...)

Όπως και με το που θα βρεθεί ένα πρόσωπο που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο να το εξαντλείς. Λίγο ακόμη και η Μαρία Μπεκατώρου θα εκφωνεί δελτίο ειδήσεων! Ήδη κοντεύει να «καεί» ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος παρουσιάζει εκπομπές που δεν του ταιριάζουν και στις οποίες δεν προσφέρει και ο ίδιος κάτι από το ταλέντο του. Αν αυτό είναι τηλεόραση...», αυτά είναι κάποια αποσπάσματα από την κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη για το τηλεοπτικό προσκήνιο.

Τι λένε όμως οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης για όλα όσα γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς; Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved