Media

Οι βρισιές του Λιάγκα, τα ανοιχτά μικρόφωνα και η οργή της Σκορδά!

Gossip-tv Team

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά με τα... "γαλλικά" του συζύγου και συμπαρουσιαστή της, Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής από την αρχή της εκπομπής "άνοιξε" το στόμα του και πέταγε... μαργαριτάρια χωρίς ν α υπολογίζει τα ανοιχτά μικρόφωνα και τους τηλεθεατές. «Ας όψεται η κρίση που δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη εκπομπή... που καταντήσαμε ρε Φαίη; Γαμώ την πουτ@ν@ μου!», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ενώ λίγη ώρα μετά τα «έβαλε» με τον Άκη Πετρετζίκη και τη μαγειρική.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός μάγειρας δεν ήθελε την Παρασκευή οι τηλεθεατές να φέρουν ψάρι στο στούντιο (σ.σ. κάθε εβδομάδα στο Πρωινό mou κάνουν διαγωνισμό μαγειρικής και τηλεθεατές πηγαίνουν στο στούντιο με ένα φαγητό που έχει επιλεγεί από την προηγούμενη μέρα). Όταν λοιπόν, ο Άκης είπε πως το ψάρι θα χαλάσει και δεν θα είναι ωραίο, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «γιατί ρε μ@λ@κα δεν γίνεται;» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνέχισε, λέγοντας: «... ναι ρε το σπιτί σου, το σπιτάκι σου...γιατί; (...) Θα πάμε και του χρόνου θα ρίξουμε και μάνες». Η Φαίη Σκορδά μένοντας άφωνη είπε πως αποχωρεί. Παρά ταύτα, όμως, η παρέα του «Πρωινό mou» δεν το έβαλε κάτω απεναντίας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

Δείτε αποσπάσματα από την σημερινή... ακατάλληλη εκπομπή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved