Media

Άγριος ξυλοδαρμός Ισραηλινού ανταποκριτή κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την Χρυσή Αυγή!

Gossip-tv Team

Ο Γκιλ Σέφλερ, δημοσιογράφος της Jerusalem Post ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή! Δυστυχώς, όμως, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, που μας πέρασε έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων άρχισε να χτυπάει πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους στη μέση του δρόμου.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σύμφωνα με το lay-out... Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο στήθος.

Ο ίδιος τονίζει: «Το λυπηρό για την επισφαλή κατάσταση εδώ αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν δράστες μου ήταν από την ακροδεξιά ή ακροαριστερά, αλλά δεν πειράζει»!

Και πρόσθεσε: «Στο κέντρο της Αθήνας τόσο συχνά παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όταν είδα την κακία από την επίθεση στους ανθρώπους έξω από το μουσείο χρησιμοποιώντας κλομπ και μπαστούνια, έκανα το καθήκον μου σαν δημοσιογράφος και τραβούσα φωτογραφίες».

Ο Γκιλ Σέφλερ πρόσθεσε: «Αυτή η χώρα διανύει μια δύσκολη στιγμή. Σαφώς, υπάρχει πρόβλημα, όταν η βία του όχλου μπορεί να ξεσπάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι, από το κύμα της βίας στους δρόμους». Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved