Media

GNTM: Η «κλίκα» που δημιουργεί εντάσεις και η ξαφνική αποχώρηση παίκτριας! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Εμβρόντητοι έμειναν οι κριτές του Greece' s Next Top Model όταν έμαθαν πως υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας του reality μοντέλων που παρά το γεγονός ότι είχε πάρει το εισιτήριο για το σπίτι, τελικά έφυγε χωρίς να δώσει εξηγήσεις!

Ο λόγος για την Αντζελίνα η οποία χωρίς να δώσει εξηγήσεις αποφάσισε να φύγει, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει κανέναν. Απλώς είπε πως θέλει να βγει έξω από το σπίτι για να πάρει καφέδες και… εξαφανίστηκε! Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η κάμερα την ακολούθησε και η ίδια δεν γύρισε καν να κοιτάξει.

Λίγο πριν, τρεις κοπέλες, η Μέγκι, η Εύη και η Μικαέλα, οι οποίες θεωρούνται από τις υπόλοιπες συμμετέχουσες ως η «κλίκα» στο παιχνίδι που απομονώνονται από όλους και όλα και είναι εριστικές, είχαν ξεκινήσει μία κουβέντα με την Αντζελίνα την οποία και έβαλαν στον… τοίχο και την… πυροβολούσαν για την απόμακρη στάση της και την -μερικές φορές- προσβλητική συμπεριφορά της προς εκείνες.

Η Αντζελίνα προσπάθησε να ξεκινήσει συζήτηση μαζί τους, όμως όταν είδε πως οι τρεις κοπέλες ήταν ανένδοτες και επιθετικές, σηκώθηκε, έβαλε μουσική στα ακουστικά της και έφυγε από το σπίτι, αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο την όλη εμπειρία της στο Next Top Model. Δείτε το παρακάτω βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved