Media

Χάρης Ρώμας: «Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση στη Ράντου να ξαναπαίξει στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"»

Gossip-tv Team

Δήλωση βόμβα από τον Χάρη Ρώμα που θα συζητηθεί…

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στην εκπομπή The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να μιλήσει για όλα. Και πράγματι τα… είπε όλα!

Όπως ότι δεν θα έκανε ποτέ πρόταση στην Ελένη Ράντου για την επιστροφή, στην ελληνική τηλεόραση, του θρυλικού -πλέον- σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο γνωστός ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν θα έκανε πρόταση στην Ελένη Ράντου με την οποία πέρασαν στη συνείδηση του κόσμου ως η «Καντακουζίνα» και η «Γκαρσόνα», εκείνος είπε όχι και εξήγησε τον λόγο. Ο ηθοποιός τόνισε πως ξέρει ακριβώς πώς σκέφτεται η Ελένη και πως της είχε κάνει την πρόταση παλιά, όταν ακόμα βρισκόταν στον αέρα το συγκεκριμένο σίριαλ για τη συνέχισή του για ακόμα μία χρονιά. Να θυμίσουμε ότι το σίριαλ παίχτηκε για δύο χρονιές και ο Ρώμας ήθελε να το συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά, κάτι που τελικά δεν δέχτηκε η Ελένη Ράντου και έτσι έριξε οριστικά αυλαία. Ποιος όμως είναι ο λόγος που ο Ρώμας δεν κάνει τώρα πρόταση στην Ελένη Ράντου για την τηλεοπτική αναβίωση της αγαπημένης σειράς που προβάλλεται κάθε μεσημέρι στον ΑΝΤ1;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved