Media

MasterChef: Το καυτό φιλί του Μανώλη με τη σύντροφό του στον τελικό (video & photos)

Gossip-tv Team

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Master Chef τα είχε όλα! Ακόμα και πολύ ερωτισμό!

Γιατί με την ανακοίνωση του αποτελέσματος του μεγάλου νικητή του τίτλου αλλά και του επάθλου των 50.000 ευρώ, εκτός από τον ενθουσιώδη χαμό που προκλήθηκε στο στούντιο, συνέβη και κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Γιατί την ώρα που ο Μανώλης Σαρρής έμαθε πως ήταν ο νικητής, αντί να τρέξει στους γονείς του που βρίσκονταν από νωρίς κοντά του για να τον εμψυχώνουν, έτρεξε στην αγκαλιά της συντρόφου του την οποία αγκάλιασε και της χάρισε ένα καυτό φιλί. Εκείνη φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς, ανταπέδωσε και φυσικά η κάμερα "κόλλησε" πάνω στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο Μανώλης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν επέτρεψε να εκτεθεί η προσωπική του ζωή και έτσι κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητα της κοπέλας που βρίσκεται στο πλευρό του μεγάλου νικητή του Master Chef, πριν καν εκείνος μπει στο παιχνίδι. Και γι' αυτό η εμφάνισή της στον τελικό αλλά και οι εκδηλώσεις έρωτα και ευτυχίας σε αυτά τα τελευταία πλάνα προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη σε όλους και ειδικά στους συμπαίκτες του Μανώλη που δεν γνώριζαν αυτή την άγνωστη πτυχή της ζωής του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και στην γκάλερι στιγμιότυπα από την αγκαλιά και το καυτό φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved