Media

Γιώργος Λιανός: Η ανακοίνωση για το… τηλεοπτικό του μέλλον μετά το Survivor! (Video)

Gossip-tv Team

Τι θα κάνει μετά το Survivor ο Γιώργος Λιανός; Έχει δεχθεί προτάσεις για την επόμενη σεζόν; Γιατί δεν τον είδαμε στη Μύκονο με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Αcun Ilicali;

Ο Γιώργος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Νot».

Ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά «Εγώ δεν πήγα στη Μύκονο με τον Σάκη και τον Acun γιατί έχω τρία παιδιά, τα οποία τα έχω στερηθεί πάρα πολύ καιρό, πέντε μήνες που ήμουν στο Survivor, οπότε έμεινα εδώ και… πέρασα καλύτερα από αυτούς.»!

Και πρόσθεσε: «Έχουν χτυπήσει δύο, τρία τηλέφωνα από διαφορετικά κανάλια. Εγώ παραμένω στο δυναμικό της Acun Medya μέχρι στιγμής, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα καθυστερήσουν για εμάς. Δηλαδή, κακά τα ψέματα, αυτοί που πρέπει να συζητήσουν είναι πολύ συγκεκριμένοι. Εγώ είμαι λίγο χαζορομαντικός, οπότε για μένα αρχικά είναι η ομάδα. Επειδή νιώθω ασφάλεια τα δύο τελευταία χρόνια στην Acun Medya και θεωρώ ότι μου έχουν δώσει ευκαιρίες που δεν μου έχουν δοθεί τόσο καιρό, είμαι πιστός εκεί.»!

Και τόνισε: «Φυσικά έχω τα αυτιά μου ανοιχτά γιατί είμαστε επαγγελματίες, οπότε πρέπει να ακούμε οποιαδήποτε πρόταση μας γίνεται και είμαι στην ευχάριστη θέση μετά από πάρα πολλά χρόνια να έχω προτάσεις. Εύχομαι να γίνουν τα πρότζεκτ της Acun Medya όλα… Και να έχουμε και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο που παρουσιάζω και το Survivor, το οποίο συμπαρουσιάζω. Μακάρι να υπάρχει όλο το πακέτο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved