Media

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για το εγγονάκι του Θοδωρή Αθερίδη που μας άρεσε! (video)

Gossip-tv Team

Στον καναπέ του DOT βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη και μίλησε για όλα! 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία φέτος για πρώτη φορά σκηνοθετεί την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή, το έργο Του Κουτρούλη ο γάμος που ανεβαίνει στο θέατρο Βασιλάκου, μίλησε με χαρά για αυτό το νέο εγχείρημά της αλλά και την επιτυχία που έχει σημειώσει.

Η σκηνοθεσία ήταν ένα εγχείρημα που η ίδια δεν είχε τολμήσει μέχρι πρότινος αλλά όπως είπε η ηθοποιός: «Αποφάσισα να σταματήσω να αναβάλλω και να φοβάμαι».

Και τόνισε: «Ήμουν φοβική. Μετά τον Θοδωρή χαλάρωσα αρκετά».

Η ηθοποιός επίσης μίλησε και για το νέο μέλος της οικογένειας, το μωρό που έφερε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες η Φωτεινή Αθερίδη, κόρη του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη. Η Σμαράγδα αποκάλυψε: «Το εγγόνι του Θοδωρή είναι μία γλύκα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στον πατέρα της Ντίνο Καρύδη, σχολιάζοντας: «Ο μπαμπάς μου είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του γιατί είναι χαζομπαμπάς και θέλει να λέει για μένα». Σε αντίθεση με εκείνη που όπως τόνισε: «Σκέφτομαι πολύ πριν κάνω κάτι δημόσια». Επίσης γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε: «Οι γονείς μου γέλαγαν πολύ ο ένας με τον άλλον». Τέλος αποκάλυψε: «Με τους περισσότερους ανθρώπους που είμαστε κολλητοί μας δένει το γέλιο».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η ηθοποιός στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved