Media

MasterChef: Ραγίζει καρδιές ο Ζαχίρ: «Την μητέρα μου έχω να τη δω 20 χρόνια…» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το MasterChef ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε πώς έφυγε από το σπίτι του, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ανέφερε ότι έχασε από βόμβα την αδελφή και τον πατέρα του και συγκινημένος δήλώσε ότι έχει να δει τη μητέρα του 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η αδερφή μου και ο πατέρας μου πέθαναν μετά από βομβιστική επίθεση των Ταλιμπάν. Στο Ιράν έμεινα πέντε χρόνια και δεν είχα να φάω. Πάντα ήθελα να σπουδάσω, αλλά ποτέ δεν ήξερα τι θέλω να γίνω. Έφτασα με βάρκα στη Μυτιλήνη... Η βάρκα σκίστηκε και πέσαμε στη θάλασσα, κατάφερα να σώσω δύο άτομα που δεν ήξεραν κολύμπι».

Και υπογράμμισε: «Την μητέρα μου έχω να τη δω 20 χρόνια. Την έχω δει από φωτογραφίες, αλλά από κοντά όχι. Όταν επικοινωνήσαμε και της είπα για το MasterChef μου έλεγε τι είναι αυτό και αν θα με βοηθήσει στο μέλλον. Δε με έχει ξαναρωτήσει από τότε τι κάνω και με τι ασχολούμαι.

Είναι γύρω στα 70-75. Είναι δύσκολο να τη ξαναδώ, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Όσες φορές το σκέφτομαι παθαίνω ψυχολογικά. Η μαμά μου είναι τώρα στο Αφγανιστάν με τον μικρό αδερφό μου. Είναι λίγο καλύτερα τώρα εκεί από όταν έφυγα εγώ, αλλά ο κίνδυνος υπάρχει ακόμη»!

Δείτε παραπάνω την συγκλονιστική εξομολόγηση του Ζαχίρ στην Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved