Media

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είναι ανορθόδοξο να πεις ότι πέθανε ο Βουτσάς» (video)

Gossip-tv Team

Τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Βουτσάς, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Μετά από σχεδόν είκοσι ημέρες νοσηλείας και σκληρής μάχης, ο αγαπημένος "αιώνιος έφηβος" του ελληνικού κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν για το πηγαίο χιούμορ του και την αστείρευτη ενέργειά του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι ανάμεσά μας.

Το καλοκαίρι του 2014 με τη σύζυγό του και καλούς φίλους, ανάμεσά τους και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε στην εκπομπή Σήμερα για τη γνωριμία, τη σχέση και τις μνήμες από τον Κώστα Βουτσά ενώ αποκάλυψε και ένα πολύ γλυκό περιστατικό που έζησε μαζί του.

«Ο Κώστας Βουτσάς είχε τη σωστή καλλιτεχνική αίσθηση ότι χρωστάει στο κοινό… Εμείς χρωστάμε στον Βουτσά. Όχι εκείνος με εμάς» είπε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης και συνέχισε: «Είχε πάντα έναν τρόπο να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις».

Όταν ζητήθηκε στον Ρένο Χαραλαμπίδη να μοιραστεί μια τελευταία ανάμνηση από τον Κώστα Βουτσά εκείνος γύρισε τον χρόνο πίσω και είπε: «Μου είχε πει ότι η πρώτη δουλειά που έκανε ήταν σε ένα πανηγύρι με έναν κόκκορα. Ήταν η πρώτη δουλειά στη ζωή του. Ακόμα και ο Βουτσάς βρήκε κλειστές πόρτες. Πήγε λοιπόν και κατάφερε να γίνει αυτό που γνωρίσαμε όλοι εμείς». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν σταμάτησε εκεί αλλά αποκάλυψε επίσης: «Πριν από καμία 15ετία ήταν να παίξω σε ένα σίριαλ και με είδε πολύ αγχωμένο. Και μου είπε: «Αν είναι να φτάσεις θα φτάσεις. Γιατί βιάζεσαι και δεν απολαμβάνεις την ομορφιά της διαδρομής Ρένο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved