Media

Μαρία Κωνσταντάκη: Μιλάει για το πρώτο διαδικτυακό σίριαλ που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για το διαδικτυακό σίριαλ με τίτλο Οι εγκλωβισμένες στο οποίο πρωταγωνιστεί... μένοντας σπίτι

Το σίριαλ αυτό διαδραματίζεται στο σπίτι τεσσάρων γυναικών οι οποίες μας δείχνουν πώς βιώνουν την καραντίνα.

Ήταν ιδέα του Γιώργου Χουντάση, σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς Singles και η ιστορία αφορά τέσσερις φίλες, τις οποίες θα υποδύονται η Μαρία Κωνσταντάκη, η Κατερίνα Θεοχάρη, η Σύλβια Δεληκούρα και η Μαρία Σολωμού.

«Βγήκαμε μέσω Instagram την Παρασκευή και χθες Σάββατο βγήκαμε στο Youtube στο κανάλι «Εγκλωβισμένες» είπε η Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή Μαζί σου.

Και συνέχισε:

«Είναι μια προσπάθεια που κάνουμε να κάνουμε ένα σήριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα, με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών, που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά.

Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια… Φαντάζομαι αυτός ο εγκλεισμός τους έκανε και λίγο πιο γενναιόδωρους, το οποίο εμάς μας βολεύει πολύ!

Θέλω να πω ότι αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε κάτι τέτοιο μέσα από το σπίτι μας με πάρα πολλές τεχνικές δυσκολίες. Για μια σκηνή τριών λεπτών ενδεχομένως χρειαζόμαστε μία ώρα γυρίσματος», αποκάλυψε η ηθοποιός. Δείτε τι άλλο είπε η ίδια στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved