Media

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες θα μονομαχήσουν για το έπαθλο του Silver Award, τα 10.000 ευρώ! (vid)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Ο αποψινός ημιτελικός για την εβδομάδα Silver Award τα είχε όλα. Πολύ γέλιο, ένταση, άγχος αλλά και πολύ καλά πιάτα! 

Η Μαρία ήταν η νικήτρια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, ο Δημήτρης νικητής της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τον Τζον νικητής της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά.

Έτσι, η τριάδα του ημιτελικού πήρε θέση πίσω από τους πάγκους, έτοιμη να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του νικητή του Silver Award και στο έπαθλο των 10.000 ευρώ!

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο “Frankenstein”.

Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν σαφείς οδηγίες στους Μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο.

Μια δοκιμασία που θύμιζε Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων. Η εμπιστοσύνη, που έπρεπε να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της σημερινής δοκιμασίας, ήταν μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη, στο τέλος της οποίας ένας από τους τρεις θα έπαιρνε το εισιτήριο κατευθείαν για τον τελικό του Silver Award.

Αυτή ήταν η Μαρία Μπέη με μέντορα τον Πάνο Ιωαννίδη και μαζί πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά όταν ανακοινώθηκε ότι εκείνοι είναι που κερδίζουν μία θέση στον τελικό του Silver Award.

Στη συνέχεια, οι δύο με τις λιγότερο καλές προσπάθειες, ο Τζον και ο Δημήτρης Μπέλλος έπρεπε να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Δείτε το βίντεο με τις πυρετώδεις προετοιμασίες των δύο παικτών για τα πιάτα που θα παρουσίαζαν μετά τη δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/CAqXPWfAHVz

Ποιος από τους δύο κέρδισε και θα αντιμετωπίσει τη Μαρία στον μεγάλο τελικό με έπαθλο τα 10.000 ευρώ;

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved