Media

J2US: Επιτέλους! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε… queen και στις καρδιές των κριτών! (video+photos)

Gossip-tv Team

J2US: Δεν άντεχε άλλο τις κακές κριτικές και τη χαμηλή βαθμολογία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έκανε την υπέρβαση! Και τελικά απέδειξε το ταλέντο της!

Η queen Dina μέχρι και το προηγούμενο σόου του Just the two of us παρακαλούσε δημόσια το τηλεοπτικό κοινό να μην την ψηφίσει για να την… απαλλάξει από το μαρτύριο του να τραγουδά στη σκηνή, όμως φαίνεται πως βαρέθηκε να παρακαλάει και είπε να το πάρει πιο… ζεστά.

Μάλιστα, ακολούθησε και τη συμβουλή του Σταμάτη Φασουλή που εδώ και καιρό της έλεγε πως έπρεπε να επιλέξει ένα τραγούδι που θα αναδείκνυε περισσότερο το σεξ απίλ της και λιγότερο τις φωνητικές της ικανότητες για τις οποίες –η αλήθεια είναι- δεν φημίζεται.

Έτσι, μαζί με τον Χρήστο Ζώτο εμφανίστηκαν στη σκηνή του σόου τραγουδώντας το I wanna be loved by you που είχε ερμηνεύσει πριν από πολλές δεκαετίες τη Μέριλιν Μονρόε, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει την υψηλότερη, μέχρι στιγμής, για την ίδια και τον παρτενέρ της, βαθμολογία, δηλαδή οκτάρια που δεν είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα.

Φυσικά, η Κωνσταντίνα ενθουσιάστηκε από την γενναιοδωρία των κριτών που της ζήτησαν να παραμείνει στο συγκεκριμένο ρεπερτόριο προκειμένου να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό όμορφες εμφανίσεις της. Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της και όλα τα σχόλια που άκουσε από την κριτική επιτροπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved