Media

J2US: Απογοήτευσε η Σπυροπούλου ως Βουγιουκλάκη! Τ' άκουσε από τους κριτές!

Gossip-tv Team

J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για άλλη μία φορά ακολούθησε τις συμβουλές του Σταμάτη Φασουλή που της είχε προτείνει να εμφανίζεται με τραγούδια που θα μπορούσαν να αναδείξουν το σεξ απίλ και το νάζι της. 

Όμως, παρ' όλο που στο προηγούμενο σόου είχε κερδίσει τις καλύτερες κριτικές, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι της Μέριλιν Μονρόε που τής πήγαινε πολύ, στο αποψινό σόου ως Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή ως pin up girl, κάτι που της πήγαινε πολύ, όμως ο παρτενέρ της Χρήστος Ζώτος με το κατακόκκινο κοστούμι της, δεν άρεσε καθόλου στην κριτική επιτροπή που τόνισαν ότι το συγκεκριμένο χρώμα και ύφος του ρούχου του δεν παρέπεμπε σε εκείνη την εποχή. Κάτι στο οποίο μάλλον δεν έχουν και πολύ δίκαιο γιατί όσοι γνωρίζουν ασπρόμαυρο κινηματογράφο, θα γνωρίζουν επίσης πως το κόκκινο χρώμα το προτιμούσαν οι σκηνοθέτες καθώς "έγραφε" στην κάμερα ως γκρι.

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τραγούδησε το "Υπομονή", δεν άκουσε καλές κριτικές, με τον Σταμάτη Φασουλή να της λέει ότι ο ίδιος δεν εννοούσε ότι θα πρέπει να αναλάβει τέτοιου είδους ρεπερτόριο αλλά κάτι πιο "ελαφρύ".

Βέβαια οι επιτυχημένες ατάκες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έδωσαν και πήραν με την κριτική επιτροπή να το απολαμβάνει.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved