Media

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έριξε... βόμβα! Θα συμμετάσχει στο Big Brother;

Gossip-tv Team

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης ο οποίος το 2000 είχε καθηλώσει το πανελλήνιο που περίμενε να δει αν θα ήταν αυτός ή ο άλλος φιναλίστ του πρώτου Big Brother, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή Τσάκας αν προτιμάτε, ο μεγάλος νικητής, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και έκανε αποκαλύψεις! 

Ο Πρόδρομος, μιλώντας από τη Σκόπελο απ' όπου κατάγεται και ζει μόνιμα καθώς δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί στον χώρο της εστίασης, μίλησε για τον νέο κύκλο του παιχνδιού που αναβιώνει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

“Καλά κάνουν και το ξαναβγάζουν, να κάνουμε και εμείς λίγη επιτυχία οι παλιοί. Αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω” είπε ο ίδιος ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε κάποια επαφή με τους ανθρώπους της παραγωγής για να έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή στο Big Brother... πέταξε μία μικρή βόμβα: “Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό. Όχι να μπω μέσα αλλά να περάσω να με δουν και να τους δω. Αυτά έγιναν όμως πριν από τον κορονοϊό μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω τι θα γίνει, μπορεί να γίνει μπορεί και όχι. Άμα το πω θα χαλάσω την έκπληξη. Κάτι θα γίνει, αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού”.

Και όταν ρωτήθηκε ευθέως για άλλη μια φορά: “Θα σε δούμε στο Big Brother;”, εκείνος απάντησε “Μπορεί”.

Μία άλλη αποκάλυψη του Πρόδρομου Καθηνιώτη ήταν ότι συνεχίζει να έχει επαφές με τον Τσάκα με τον οποίο είχαν δεθεί πριν από είκοσι χρόνια λόγω της "θητείας" τους στο παιχνίδι. “Έχουμε, μιλάμε” είπε ο Σκοπελίτης επιχειρηματίας και συνέχισε με το γνωστό του χιούμορ να μιλάει για τη ζωή του σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved