Media

Μαίρη Συνατσάκη-Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρωινό στην ΕΡΤ για τις δύο φίλες;

Gossip-tv Team

Αν όντως ισχύει το ρεπορτάζ που ακούστηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not τότε θα μιλάμε για τη μεγάλη επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την άλλη έκανε τηλεόραση πολύ πρόσφατα αλλά ως ηθοποιός που είναι και το βασικό της επάγγελμα.

Και για εκείνη θα σημάνει όμως την επιστροφή της ως παρουσιάστρια αν όντως επαληθευτεί η φήμη που θέλει τις δύο φίλες να έχουν δεχτεί πρόταση από την κρατική τηλεόραση για να παρουσιάζουν μαζί πρωινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα η πρόταση ήρθε από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ 1 που θέλουν τις δύο κολλητές να μοιράζονται το ίδιο πλατό για πρωινή εκπομπή χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο ή τη θεματολογία της.

Αν κρίνει κανείς από την πορεία τόσο της Μαίρης Συνατσάκη όσο και της Ντορέττας Παπαδημητρίου πάντως, στην τηλεόραση, περισσότερο πιθανό είναι η εκπομπή να είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για τις δύο παρουσιάστριες και την πιθανή συνεργασία τους στη μικρή οθόνη στο άμεσο μέλλον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved