Media

Καλοκαίρι #Not: Ξέσπασαν σε κλάματα Χατζίδου-Κάκκαβα! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Μία ιδιαίτερα αμήχανη και εξαιρετικά φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή έζησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Καλοκαίρι #not αφού η Ελένη Χατζίδου και η Ναταλί Κάκκαβα ξέσπασαν σχεδόν συγχρόνως σε κλάματα!

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή με πρωταγωνιστή τον πατέρα της τραγουδίστριας Τριαντάφυλλο Χατζίδη ο οποίος τραγουδούσε το "Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα", τη μεγάλη επιτυχία του Στράτου Διονυσίου.

Η Ελένη στην αρχή το απολάμβανε δείχνοντας συγκινημένη, όμως ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τη Νάταλι Κακκαβά να βάζει τα κλάματα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της και έσπευσε να αγκαλιάσει την συμπαρουσιάστριά της, παρ' όλο που και εκείνη άρχισε να κλαίει σχεδόν με λυγμούς.

"Να τους χαίρεστε και να τους αγαπάτε" είπε βαθύτατα συγκινημένη η Ναταλί Κακκαβά η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Για μερικά δευτερόλεπτα η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη στο στούντιο με τους ψυχραιμότερους, Ετεοκλή Παύλου και Γρηγόρη Γκουντάρα να προσπαθούν να χαλαρώσουν την όλη ατμόσφαιρα με διάφορους τρόπους.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved