Media

Αποκάλυψε στην Πάνια: «Έστειλα ηθοποιό για μπάνιο επειδή μύριζε τσικνίλα»

Gossip-tv Team

Άφωνη η Πάνια με την αποκάλυψη ότι ηθοποιός πήγε σε γύρισμα και μύριζε από πάνω έως κάτω τσικνίλα και τον έστειλε για… μπάνιο!

Ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης ανέφερε: «Σε ένα γύρισμα έπαιζε η Θέμις Μπαζάκα και ο ηθοποιός που έπαιζε μαζί της είχε ξενυχτήσει το βράδυ και μύριζε ολόκληρος από πάνω μέχρι κάτω τσικνίλα. Ήμασταν σε ένα σπίτι και του λέω θα μπεις και θα κάνεις μπάνιο.»

Και τόνισε: «Την Κάτια Δανδουλάκη την αγαπώ γιατί είναι ηθοποιός, κυρία και συνεπέστατη. Μια ημέρα έπαιζε με έναν ηθοποιό και του λέω γιατί δεν ήρθες διαβασμένος όπως η κυρία Δανδουλάκη και μου λέει εγώ να κάτσω να διαβάσω για ένα τηλεοπτικό; Και του λέω σιγά ρε μεγάλε έχεις μια ηθοποιό που βλέπεις πως σε κοιτά αυτήν τη στιγμή. Κοίταξε το βλέμμα της κι αν αντέχεις να την κοιτάς πάει να πει ότι είσαι τόσο άδειος εσωτερικά, τέτοιος ξεπλυμένος κουβάς που έκανα τεράστιο λάθος που σε πήρα κι η Κάτια έκανε κάτι απλό. Βάρεσε παλαμάκια. Αυτό το παιδί δεν κατάλαβε και σήμερα είναι στα αζήτητα.»

Μάλιστα μεταξύ άλλων αποκάλυψε ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Η κόρη μου άργησε να έρθει στο γύρισμα ενώ έπρεπε να είναι πρώτη γιατί είναι κόρη μου. Έπρεπε να είναι ακόμα πιο σοβαρή και την απέλυσα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved