Media

Big Brother: Πολύ γέλιο! Μεταμορφώθηκε σε... Δημήτρη Πυργίδη! (video)

Gossip-tv Team

Big Brother: Να που μερικές δοκιμασίες που δίνει στους παίκτες ο Μεγάλος Αδελφός αποδεικνύονται ιδιαίτερα διασκεδαστικές. 

Η δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται όλοι οι παίκτες αυτή την εβδομάδα θέλει τους διαγωνιζόμενους να λένε ναι σε όλα όσα τους ζητήσει ο Μεγάλος Αδελφός αφού δικαιούνται να πουν μόνο δύο όχι συνολικά.

Η Αφροδίτη για παράδειγμα χθες αναγκάστηκε να φάει σούπα από γίδα βραστή, κάτι που σιχαινόταν στη ζωή της, όμως αναγκάστηκε να φάει λόγω της δοκιμασίας. Και τα πήγε μία χαρά.

Σήμερα ο Μεγάλος Αδελφός ζήτησε από τον Νίκο Ζέκο να υποδυθεί τον συμπαίκτη του Δημήτρη Πυργίδη ο οποίος φυσικά ξεχωρίζει λόγω του εκκεντρικού του στυλ.

Έπρεπε να πάρει ρούχα και αξεσουάρ δικά του και να κυκλοφορεί στο σπίτι έτσι. Ο Νίκος όχι μόνο πήρε αξεσουάρ και ρούχα του Δημήτρη αλλά ζήτησε και μία ξανθιά τρέσα από τη Σοφία Δανέζη για να έχει και τα... μαλλιά του.

Η επιτυχία του ήταν μεγάλη ως... δεύτερος Δημήτρης Πυργίδης και μάλιστα απελευθερώθηκε τόσο που κυκλοφορούσε στο σπίτι και φώναζε... χάος, χάος, όπως ακριβώς ο αυθεντικός Δημήτρης Πυργίδης.

Δείτε το βίντεο με τη μεταμόρφωση του Νίκου σε... Δημήτρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved