Media

The Bachelor: Κατέρρευσε μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής ιστορίας της

Gossip-tv Team

The Bachelor: Η Μαγδαληνή ήταν απόψε η μεγάλη τυχερή που θα έβγαινε ραντεβού πριβέ με τον Παναγιώτη Βασιλάκο όμως ούτε η ίδια περίμενε το πώς αυτό θα εξελισσόταν. Πολλά δάκρυα, πολλή συγκίνηση αλλά και πολλή χαρά στο τέλος. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή βρέθηκαν σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική απ' τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα.

Του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαγδαληνή επέστρεψε στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα είχαν συμβεί - συνέχισε να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες.
Κάποιες συγκινήθηκαν, κάποιες άλλες όμως συνέχισαν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.

Η έκπληξη ήρθε και πάλι από τον Παναγιώτη λίγο αργότερα όταν εντελώς αιφνιδιαστικά τρύπωσε στη βίλα των κοριτσιών, ζήτησε από τη Μαγδαληνή να τον πλησιάσει και τη ρώτησε αν δεχόταν το τριαντάφυλλο.

Η αγκαλιά του και η προσφορά του, έκαναν τη Μαγδαληνή να χαμογελάσει και να νιώθει ευτυχισμένη. Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved