Media

The Bachelor: Έβγαλαν... νύχια Άννυ, Αντζελίνα και Εριέττα! Χαμός στη βίλα!

Gossip-tv Team

The Bachelor: Χαμός στη βίλα όπου ζουν τα κορίτσια που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο αφού σε ένα παιχνίδι, το "Θάρρος ή αλήθεια", βγήκαν πολλά στη φόρα. 

Τα κορίτσια, για να περάσει η ώρα λοιπόν έπαιξαν "Θάρρος ή αλήθεια" και μετά από λίγη ώρα από την έναρξη άρχισαν και οι μπηχτές, οι εντάσεις αλλά και οι ευθείες βολές.

Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά της Άννυ να παίξει, ρώτησε την Αντζελίνα "θάρρος ή αλήθεια", εκείνη επέλεξε το δεύτερο και κάπως έτσι άρχισε ένα τρικούβερτος καβγάς ανάμεσά τους στον οποίο ενεπλάκη λίγο αργότερα και η Εριέττα η οποία δεν έκρυψε την αντιπάθειά της για την Αντζελίνα, αντιμετωπίζοντάς την με ειρωνεία και θυμό.

Από την πλευρά της η Αντζελίνα στο πλαίσιο του παιχνιδιού τη ρώτησε ευθέως αν μιλάει πίσω από την πλάτη της για την ίδια και τότε η Εριέττα άναψε τα αίματα, λέγοντάς της πως όντως μόνο αυτό κάνει. Κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με την Έλενα να παραδέχεται on camera ότι είναι σοβαρή η αντιπαράθεση των δύο γυναικών και ότι στο μέλλον τα πράγματα θα χειροτερέψουν ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν ανάμεσα στις παίκτριες του The Bachelor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved