Media

Έλα χαμογέλα: Έγιναν... GNTM! Η Χρηστίδου σε ρόλο Ζενεβιέβ και... το στριπτίζ!

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Με αφορμή τη φιλοξενία στην πρωινή εκπομπή του Open δύο υποψήφιων παικτών του GNTM που όμως δεν κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι, το πλατό της εκπομπής μετατράπηκε σε σετ για φωτογράφηση του ριάλιτι μοντέλων! 

Μόνο που δεν ήταν μόνο ο Ορέστης Ασλάνης και ο Γιώργος Γιακουμάκης που αποκλείστηκαν από το GNTM που πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό επαγγελματία του είδους αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέλαβε χρέη... Ζενεβιέβ Μαζαρί και Βίκυς Καγιά και συντόνιζε τη φωτογράφιση ενώ έδινε και οδηγίες στους φωτογραφιζόμενους.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, χρησιμοποιούσε και... επικές ατάκες των δύο coaches του GNTM με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παύλο Σταματόπουλο να δίνουν στον φακό τον καλύτερό τους εαυτό.

Όσο για τους καλεσμένους, τον Ορέστη και τον Γιώργο, φυσικά και χάρισαν μοναδικές πόζες για λήψεις από τον φωτογράφο. Και για το τέλος ήρθε και... ένα στριπτίζ από τον Παύλο Σταματόπουλο και όπως καταλαβαίνει κανείς, έγινε ο... χαμός στο πλατό!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο πλατό της εκπομπής τόσο στο παραπάνω βίντεο όσο και στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved