Media

Τσιμτσιλή: Η παρεξήγηση με τον Αρναούτογλου και η σκέψη για τέταρτο παιδί

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την πρόσφατη παρεξήγηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και τέταρτο παιδί! 

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση σήμερα, σχολιάζοντας: «Εννοείται ότι βλέπω τον ανταγωνισμό... Το Big Brother δεν το έχω δει, το GNTM το βλέπω και μου αρέσει αλλά φέτος μου αρέσει και το Bachelor».

Η ίδια επίσης τόνισε: «Η χρονιά είναι εκρηκτική, είναι γεγονός» ενώ όταν ρωτήθηκε για τη δημόσια αντιπαράθεσή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, απάντησε: «Το θέμα του Γρηγόρη ήταν μία παρεξήγηση... Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πουλάει ούτε κιλά, ούτε κορμί, ξεχωρίζει για το χιούμορ του». Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Δημήτρης Παπανώτας με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι πολλά χρόνια στο «κουρμπέτι» και τα βρίσκουν».

Στην ερώτηση αν σκοπεύει με τον σύζυγό της να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε χωρίς περιστροφές: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για ένα τέταρτο παιδί. Μακάρι σε κανένα δύο χρόνια που και ο μικρός θα είναι πιο αυτόνομος, πάω για ένα τέταρτο».

Έχει σκεφτεί αλήθεια να κάνει κάτι άλλο στο μέλλον εκτός από το Happy Day το οποίο παρουσιάζει φέτος για όγδοη χρονιά; Η ίδια απάντησε: «Κατά καιρούς έχουμε συζητήσει με τον σταθμό και για άλλες ζώνες που δεν προϋποθέτουν τόσο βάρβαρο ξύπνημα». Και κατέληξε: «Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν το αγαπάω δεν το αλλάζω, το Happy Day είμαι εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved