Media

The Voice: Η γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που βρέθηκε στη σκηνή του σόου!

Gossip-tv Team

The Voice:  Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και φέτος βρήκε την ευκαιρία να ανέβει στη σκηνή του talent show. 

Ο λόγος για την 23χρονη Μυρτάλη Νομικού η οποία αν και κατάγεται από εφοπλιστική οικογένεια, αποφάσισε πως θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο στον χώρο του τραγουδιού και έτσι δήλωσε συμμετοχή στο τάλεντ σόου.

Μάλιστα, όπως είπε στους coaches γύρισε την πλάτη στα ναυτιλιακά που ποτέ δεν της κέντρισαν το ενδιαφέρον και αφοσιώθηκε στο τραγούδι. Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice”, επηρεασμένη και από τη μουσική κατάρτιση της μητέρας της που ασχολούνταν με το κλασικό τραγούδι. Βρέθηκε για λίγο καιρό στην Αγγλία και ύστερα στην Αμερική και τελικά κατέληξε στη σκηνή του The Voice.

Η 23χρονη ταλαντούχα καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι “Over the rainbow” και κατάφερε να κάνει τις καρέκλες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Πάνου Μουζουράκη να γυρίσουν. Μάλιστα, λίγο αργότερα η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως ήθελε να γυρίσει και εκείνη αλλά δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί. Τελικά, η Μυρτάλη αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved