Media

GNTM: Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων! Τα δάκρυα και η απογοήτευση

Gossip-tv Team

GNTM: Απόψε παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων και η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα λίγο πριν την ανακοίνωση, ήταν ιδιαίτερα τεταμένη. 

Η ιδιαίτερη και συναρπαστική διπλή φωτογράφιση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω», αποκάλυψε πολλά για τα φιλόδοξα μοντέλα καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, όλοι φαίνονται να είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

Το εντυπωσιακό πλατό υποδέχτηκε για μια ακόμα χρονιά τους παίκτες. Το GNTM 3 επέστρεψε με υψηλότερες απαιτήσεις αλλά και σπουδαία έπαθλα, που άφησαν άπαντες με ανοιχτό το στόμα.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν απέναντι στους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί και κρίθηκαν για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

Στο τέλος της ημέρας, ένα μοντέλο δεν κατάφερε να πάρει τη δουλειά, ενώ για κάποιον ή κάποια, το ταξίδι στον διαγωνισμό του GNTM 3, τελείωσε νωρίς.

Ποιοι παίκτες κέρδισαν όμως την καλύτερη φωτογραφία για την πρώτη δοκιμασία; Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας. Τελικά την κατέκτησε ο Αιμιλιάνο.

Δείτε παραπάνω στο βίντεο ποιος ή ποια παίκτης/παίκτρια αποχώρησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved