Media

Νέο ξέσπασμα του Πώρου για το GNTM: «Είναι εξευτελιστικό και ζωώδες»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε για ακόμα μία φορά εναντίον του GNTM ο Σπύρος Πώρος χαρακτηρίζοντάς το ζωώδες και εξευτελιστικό με αφορμή την πρόσφατη γυμνή φωτογράφιση των παικτών. 

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην μοντέλο ο οποίος πριν από λίγες μέρες εξέφρασε την έντονη αντίδραση του για όσα είδε να συμβαίνουν στο GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για ακόμη μία φορά για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Σπύρος Πώρος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ζωώδες και εξευτελιστικό ό,τι πέρασε κάθε παίκτης από το reality μοντέλων και τόνισε πως δεν ήταν καλές οι συνθήκες για να γίνει αυτή η φωτογράφιση.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός φωτογράφος προ ημερών είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook εκφράζοντας την αντίθεσή του για όλα αυτά που έβλεπε να συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι μοντέλων.

"Η παραγωγή δεν έλαβε υπόψη της τις συνέπειες της γυμνής φωτογράφησης" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός φωτογράφος. Και συνέχισε: "Τα παιδιά αυτά δεν είναι μοντέλα. Πήγαν σε ένα σόου. Το πιο πιθανό είναι να μη φτάσουν ποτέ να γίνουν μοντέλα".

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: "Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο να μιλάνε με τέτοιο σαρκασμό και τέτοια ειρωνεία σε αυτά τα παιδιά".

Δείτε τι άλλο είπε για το GNTM στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved