Media

GNTM: Ο καβγάς στο σπίτι για τα άπλυτα πιάτα και τα... γαλλικά του Έντουαρντ

Gossip-tv Team

GNTM: Μία αναρχία φαίνεται πως επικρατεί στο σπίτι των επίδοξων μοντέλων του ριάλιτι καθώς ειδικά στην κουζίνα υπήρχε ένα... χάος! 

Ελάχιστοι μαζεύουν τα άπλυτα ποτήρια και τα πιάτα τους και ακόμα πιο λίγοι τα πλένουν και τα τοποθετούν στη θέση τους μέσα στα ντουλάπια.

Τόσο χάλια ήταν η κατάσταση στην κουζίνα που η Μαριαγάπη, αναγκάστηκε να μείνει ξύπνια μέχρι τις 8 το πρωί για να μαζέψει το... χάος της κουζίνας.

Μάλιστα, όταν σχεδόν τελείωσε, άφησε ένα σημείωμα στους συμπαίκτες της σε χαρτοπετσέτα, γράφοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι είχε μείνει όλο το βράδυ εκεί για να μαζέψει την κουζίνα και πως έπρεπε όλοι να μαζεύουν τα άπλυτα πιάτα και ποτήρια τους.

Οι αντιδράσεις των συμπαικτών τους ήταν... ανάμεικτες καθώς άλλοι εκνευρίστηκαν με τον τρόπο που η Μαριαγάπη τούς επέδειξε τους νέους κανόνες του σπιτιού και άλλοι της ζήτησαν να μην το ξανακάνει γιατί κακομαθαίνει εκείνους που δεν μαζεύουν ποτέ την κουζίνα. Εκείνος που έδειξε να εκνευρίζεται περισσότερο απ' όλους ήταν ο Έντουαρντ ο οποίος δεν σταμάτησε να βρίζει τον Αθανασόπουλο για τον τρόπο που υποστήριξε τη Μαριαγάπη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα συνέβησαν στην κουζίνα του σπιτιού και όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved