Media

«Χειρότερο όλων είναι το Big Brother! Το Bachelor είναι τρομαχτικά απαίσιο»

Gossip-tv Team

«Χείμαρρος» κατά του Bachelor, του GNTM και του Big Brother ήταν στην κάμερατης εκπομπής «Ευτυχείτε» γνωστός ηθοποιός.

«Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, βλέπω περισσότερο δορυφορική. Ειδικά τα ριάλιτι είναι καταστροφή! Ποτέ δεν το κάνω αυτό και είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνονται πως καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω αυτά! Οπότε με το που δω πέντε δευτερόλεπτα από το Bachelor ή οτιδήποτε άλλο, απλά το κλείνω! Δεν το διανοούμαι πως υπάρχουν άνθρωποι αυτοί τη στιγμή που μπορούν να το βλέπουν στα σοβαρά. Καταλαβαίνω να το βλέπουν στα αστεία, εγώ όμως δεν μπορώ ούτε να γελάσω γιατί αισθάνομαι μια μελαγχολία όταν τα βλέπω» τόνισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Και υπογράμμισε: «Χειρότερο όλων είναι το Big Brother γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ούτε οπτικά έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεύτερο πιστεύω πως είναι το Bachelor γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αλλά τουλάχιστον γελάς γιατί είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει! Τρομαχτικά κακό αυτό που συμβαίνει, είναι απαίσιο! Τρίτο είναι το GNTM γιατί, εντάξει, αγαπάμε Βίκυ καγιά, λίγο τα αστεία που κάνουν και δείχνουν κάτι για το μόντελινγκ»!

Και αποκάλυψε: «με είχαν προσεγγίσει για το Survivor, πριν δύο και τρία χρόνια, έχω γελάσει και τις δυο φορές. Δεν τα κάνω αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα το κάνω»!

Δείτε το βίντεο στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved