Media

J2US: Ακόμα και οι χορευτές με μάσκες! Η ανακοίνωση του Κοκλώνη λόγω των νέων μέτρων!

Gossip-tv Team

J2US: Απόψε το βράδυ αλλάζουν όλα για όλους μας λόγω των επιπρόσθετων μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσής του.

Σήμερα λοιπόν, ακόμα και οι χορευτές στην πρώτη χορογραφία που «άνοιξε» το αποψινό λαμπερό σόου, χόρεψαν φορώντας μάσκες προκειμένου να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Ο Νίκος Κοκλώνης, αφού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό ανακοίνωσε ότι και σήμερα έγιναν τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό σε όλους τους παίκτες αλλά και όλους όσοι εργάζονται για τη συγκεκριμένη υπερπαραγωγή και ότι όλα πήγαν καλά. Όμως, όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής, έπρεπε να παρθούν περαιτέρω μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αποψινού live, γι' αυτό και όλοι οι χορευτές έπρεπε να φορούν μάσκα την ώρα της χορογραφίας.

Μάλιστα τόνισε ότι οι μόνοι που δεν θα φορούν μάσκα είναι ο ίδιος, η κριτική επιτροπή και οι παίκτες την ώρα που θα εμφανίζονται στην σκηνή.

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες καθώς δεν μπορούσαν να έχουν τη φροντίδα των στενών συνεργατών τους για μαλλιά, μακιγιάζ και styling καθώς έπρεπε να περιοριστεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων στο παρασκήνιο του σόου.

Δείτε τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην ανακοίνωσή του στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved