Media

Έλα χαμογέλα: Αλλαγές στην εκπομπή λόγω κορονοϊού! Τι ανακοίνωσε η Χρηστίδου;

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Στην εκπομπή σήμερα είδαμε μεγάλες αλλαγές από το πρώτο κιόλας λεπτό της προβολής της μιας και λόγω των νέων μέτρων κορονοϊού, έπρεπε και η συγκεκριμένη παραγωγή να ακολουθήσει κάποιους κανόνες. 

Η παρουσιάστρια, αφού υποδέχτηκε τους τηλεθεατές, αναφέρθηκε σε αυτές τις αλλαγές μιας και σε πολύ κοντινή απόσταση έχει δίπλα της τους τρεις στενούς συνεργάτες της, τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν είπε με το που ξεκίνησε η εκπομπή:

«Καλημέρα, μπορεί να μην φαίνεται αλλά και τα παιδιά τραγουδάνε τους στίχους. Καλώς ήρθατε στην εκπομπή, όπως βλέπετε η Ελένη και ο Κωνσταντίνος, σήμερα φοράνε τις μάσκες, είμαστε λίγο εναλλάξ. Προσπαθούμε και εμείς να προσαρμοστούμε με τα μέτρα, για την ώρα αυτή είναι η οδηγία που έχουμε δεχτεί από το κανάλι μας…

Οπότε οφείλουμε να την τηρήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Είναι τα πράγματα ρευστά και στην τηλεόραση και σε όλους, δεν ξέρουμε πώς πρέπει να ανταποκριθούμε και να ενσωματώσουμε αυτά τα νέα μέτρα στη ζωή μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ζητούμε και τη δική σας κατανόηση».

Έτσι, πλέον ο Κωνσταντίνος και η Ελένη φορούν μάσκες, όχι όμως η παρουσιάστρια και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τις ανακοινώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved