Media

Αποκάλυψη Σρόιτερ: «Ο μόνος στόχος μου ήταν να μη λιποθυμήσω στον αέρα του δελτίου»

Gossip-tv Team

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up έδωσε ο Αντώνης Σρόιτερ μιλώντας για την καριέρα του αλλά και για τη... θηλυκή καταστροφή που όπως λέει τον έχει κυριεύσει στην προσωπική του ζωή. 

Ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha που γνωρίζει επιτυχία μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με τη δημοσιογραφία: «Η ιδέα της δημοσιογραφίας μού μπήκε όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα».

Άλλα ήταν όμως τα... πλάνα του όταν ήταν ακόμα παιδί καθώς όπως αποκάλυψε: «Σε ηλικία 5 ετών ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης! Μου φαινόταν πολύ εντυπωσιακό το σκουπιδιάρικο που σήκωνε τους κάδους και τους πετούσε μέσα... Μετά τα 5 μου χρόνια μου άρεσαν πάρα πολύ τα αυτοκίνητα και ήθελα να γίνω ταξιτζής. Μεγαλώνοντας ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας… Δεν έκατσε η μπίλια σε κανένα από αυτά».

Όμως, όπως παραδέχτηκε, η παρουσίαση του πρώτου δελτίου ειδήσεων ήταν μία τραυματική εμπειρία για εκείνον καθώς όπως είπε:

«Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση, έκανα 17 χρόνια εφημερίδες. Προσπαθώ να μη θυμάμαι το πρώτο μου δελτίο. Είναι μία τραυματική εμπειρία. Ήταν μία πάρα πολύ αγχωτική διαδικασία. Ο μόνος στόχος μου ήταν να μη λιποθυμήσω στον αέρα».

Σε ό,τι αφορά την επιτυχία που γνωρίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Αντώνης Σρόιτερ σημείωσε:

«Η επιτυχία του δελτίου του Alpha οφείλεται στην ομαδική δουλειά την οποία καλείσαι εσύ να παρουσιάσεις στον κόσμο. Η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων είναι σαν ένα πιάτο που μαγειρεύεται από πολλούς ανθρώπους κι εσύ είσαι αυτός που το σερβίρει... Όποια επιτυχία ή αποτυχία ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να την καρπώνονται όλοι... Όποιος λέει ‘οι τηλεθεατές βλέπουν το δελτίο ειδήσεων για μένα’ είναι εκτός πραγματικότητας».

Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα που κάνω το πρωί, βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης... Δεν είμαι από εκείνους που βάζουν ξυπνητήρι μόνο και μόνο για να δουν τα νούμερα τηλεθέασης και να καθορίσουν, από αυτό, πώς θα πάει η μέρα τους... Δεν με τρομάζει η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα φύγω από το δελτίο, με τρομάζει η σκέψη να μην τελειώσει καλά αυτό. Θέλω να φύγω από αυτή τη δουλειά, αν ποτέ φύγω, με το κεφάλι ψηλά».

Σε προσωπικά θέματα τώρα, ο Αντώνης Σρόιτερ είχε μόνο τρυφερά λόγια να πει για τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες τους. Συγκεκριμένα για εκείνη είπε: «Ο ρόλος της Ιωάννας είναι καταλυτικός και σημαντικός στη ζωή μου».

Για τον χρόνο που περνά στο σπίτι του, ο ίδιος τόνισε: «Όταν προλαβαίνω συμμετέχω στις δουλειές του σπιτιού και μ’ αρέσει. Δεν θα σκουπίσω στο σπίτι, γιατί δεν ξέρω να το κάνω καλά, αλλά θα φτιάξω πράγματα, θα επισκευάσω, θα κουβαλήσω, θα είμαι ο ‘σκλάβος’ της παρέας».

Και με χαρά αλλά και πολύ χιούμορ σημείωσε: «Η θηλυκή ‘καταστροφή’ είναι παντού γύρω μου και περνάω καλά, μ’ αρέσει αυτή η παρέα».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved