Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Πανταζάρας δίνει... spoiler: Ο «Τάκης» είναι έτοιμος να ρίξει βόμβα στο «Διαφάνι»

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Ο Αργύρης Πανταζάρας βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας πολλά για όσα θα δούμε σύντομα. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας παρακολούθησε μαζί με την Φαίη Σκορδά ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» και μίλησε για όλες τις εξελίξεις της σειράς!

Το απόσπασμα είχε να κάνει με την επίσκεψη του Κωνσταντή στο σπίτι του Τάκη με τη Δρόσω. Εκεί, οι δύο άντρες ούτε λίγο ούτε πολύ τσακώθηκαν άσχημα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όμως η Δρόσω κατάφερε να τους κρατήσει σε απόσταση ώστε να μη φτάσουν σε αυτό το σημείο.

"Ο Τάκης δεν ήθελε ποτέ να εκμεταλλευτεί τη Δρόσω" είπε με νόημα ο ηθοποιός δείχνοντας να υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό τον ήρωα που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες.

Επίσης, όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν ο Τάκης θα πάει να ζήσει με τη Δρόσω στο Διαφάνι ο Αργύρης Πανταζάρας άφησε να εννοηθεί ότι το ζευγάρι στα επόμενα επεισόδια με κάποιον τρόπο θα βρεθεί στο χωριό και ο Τάκης θα διεκδικήσει τη θέση του εκεί.

Ο Αργύρης Πανταζάρας επίσης αποκάλυψε ότι ο ήρωας που υποδύεται στη σειρά είναι έτοιμος να ρίξει... βόμβα στο Διαφάνι, μην αποκαλύπτοντας όμως τίποτα παραπάνω.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved