Media

GNTM spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το reality!

Gossip-tv Team

GNTM spoiler: Απόψε οι παίκτες θα δοκιμαστούν πολύ σκληρά και φυσικά το επεισόδιο θα διαθέτει πολλή ένταση, άγχος αλλά και πολλά δάκρυα!

Αρχικά, τα επίδοξα top models δε γνωρίζουν ότι θα δεχτούν την επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων και ότι θα φωτογραφηθούν μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν.

Μετά το πρώτο σοκ της συνάντησης, οι διαγωνιζόμενοι ξαναγίνονται παιδιά στο φακό της Ρούλας Μονιάκη, σε ένα σετ γεμάτο τρυφερότητα και συγκίνηση. Η επιστροφή στην αθωότητα, οι αναμνήσεις και η αγάπη των δικών τους, δίνει στα μοντέλα την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσουν με άλλη διάθεση στον διαγωνισμό.

Μία λήψη ωστόσο, καταφέρνει να κλέψει τις καρδιές όλων των παικτών, οι οποίοι ύστερα από ψηφοφορία την ανακηρύσσουν την καλύτερη της δοκιμασίας. Ο νικητής ή η νικήτρια, μαζί με έναν ακόμη συμπαίκτη, απολαμβάνουν την ξεχωριστή επιβράβευση της τρυφερής δοκιμασίας, παρόλο που όλοι νιώθουν, με τον τρόπο τους, νικητές.

Τα «φτερά», που έδωσε η εμπειρία με τα αγαπημένα πρόσωπα, θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί.

Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι top 9, ποζάρουν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους θέλει να… πετούν. Ο έμπειρος φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατευθύνει, όσο μπορεί, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν είναι ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang. Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, είναι τα στοιχεία – κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάνονται στη… μετάφραση του concept.

Όμως, ένας παίκτης δεν θα καταφέρει να πείσει τους κριτές και τελικά, στο τέλος της βραδιάς θα πει αντίο στους συγκατοίκους του και θα αποχωρήσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται:

Δείτε βίντεο με πλάνα από το αποψινό επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved