Media

Δούκισσα Νομικού: Ο όρος του συμβολαίου της και τα πρόσωπα που συζητούν για τη νέα της εκπομπή

Gossip-tv Team

Δούκισσα Νομικού ανήκει πια στο δυναμικό του ΣΚΑΪ! 

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα έχει διάρκεια 2 χρόνων με δυνατότητα επέκτασης ακόμη 1 χρόνου.

Όπως ειπώθηκε, η Δούκισσα ξεκινάει τα γυρίσματα στις 15 Δεκεμβρίου και η πρεμιέρα της αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Στους όρους του συμβολαίου είναι η παρουσίαση καθημερινής εκπομπής για 2 έτη, ωστόσο, υπάρχει η πρόβλεψη και για παρουσίαση σόου στην prime time ζώνη. Δύο είναι τα φορμάτ για τα οποία συζητά και πρόκειται να μπουν στη ροή του καναλιού από τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν στην εκπομπή μεταμορφώσεων, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, είναι ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, οι hair stylists Χρήστος Μπαϊραμπάς και Σοφία Νομικού και η ενδυματολόγος Έλενα Βαζούρα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved