Media

Love it: Ο αναστεναγμός και το on air παράπονο της Ιωάννας Μαλέσκου

Gossip-tv Team

Ιωάννα Μαλέσκου: Η δήλωση και ο προβληματισμός για τη νέα της ζωή

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετρά μόλις τρεις μήνες στην Αθήνα και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, μιλώντας συχνά με τους συνεργάτες της για θέματα που την απασχολούν. Η παρουσιάστρια του Love it, εκτός από τις αλλαγές και το νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά της, διανύει αλλαγές και στα προσωπικά της.

Μπορεί για την ερωτική της ζωή να μην γνωρίζουμε λεπτομέρειες, ωστόσο η καθημερινότητά της την βρίσκει μεταξύ εκπομπής και σπιτιού. Αυτό ήταν και το σημερινό παράπονο που εξέφρασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η Ιωάννα ανέφερε στην ομάδα της, πως ερχόμενη από την Κρήτη στην Αθήνα, ανυπομονούσε για να γνωρίσει από κοντά την πρωτεύουσα, αλλά και να επισκεφτεί γνωστά νυχτερινά κέντρα αλλά και στέκια για καφέ.

Φυσικά η πανδημία του κορονοϊό και το δεύτερο lockdown, την περιόρισαν αρκετά, βάζοντάς την παρουσιάστρια σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας, όπως συμβαίνει και σε όλους μας, αυτή την περίοδο.

"Το σύμπαν μου στέλνει κάποιο μήνυμα ή πρέπει να δω πολύ καλά τι θα κάνω", είπε με χιούμορ για τον ερχομό της στην Αθήνα και την περίοδο της καραντίνας.

Πώς αντέδρασαν οι συνεργάτες της; Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved