Media

Style Me Up: Η "ενόχληση" της Μπακοδήμου και η άβολη θέση του Λάσκου!

Gossip-tv Team

Style Me Up: «Τρελάθηκε» ο Γιάννης Λάσκος με την «ενόχληση» της Μαρίας Μπακοδήμου!

Νέα άφιξη στο σημερινό επεισόδιο του show μόδας με τον παίκτη Γιώργο που απολύθηκε πριν από λίγες μέρες από τον ελληνικό στρατό.

Ο Γιώργος απευθύνθηκε στο Style Me Up και δήλωσε συμμετοχή προκειμένου να αλλάξει το στυλ του και γίνει λίγο πιο… κυριλέ, κάτι ανάλογο που αρμόζει στη νεαρή του ηλικία! Χωρίς να το πολύ σκεφτεί «έσπειρε» την διχόνοια ανάμεσα στον Γιάννη Λάσκο και την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, που μετά εξελίχθηκε σε πλάκα!

Ανάμεσα στην Υβόνη Μπόσνιακ και τον Γιάννη Λάσκο, ο Γιώργος επέλεξε τον γνωστό σχεδιαστή! Έτσι η Μαρία Μπακοδήμου είπε χαριτολογώντας: «Γιάννη, ταγμένος στον Λάσκο είναι” κι εκείνος της απάντησε ότι πάει να βάλει διχόνοια μιας και τον επέλεξε μόνο και μόνο επειδή δεν γύρισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ποιος θέλει να βάλει διχόνοια; Πώς μιλάς έτσι; Πρόσεχε Γιάννη» είπε η Μαρία Μπακοδήμου κι εκείνος τα «έχασε». «Τώρα σοβαρά το κάνεις αυτό; Αλήθεια; Αφού γελάς…» είπε με αμήχανο ύφος και όντας σε άβολη θέση!

Λίγο αργότερα η Μαρία έβαλε τέλος στην πλάκα λέγοντάς του: «Ψαρώνεις ψαρούκλα». Εκείνος όμως απάντησε: «Τραγικό. Είναι τραγικό όλο αυτό. Έχω πάθει σοκ», ήταν η αντίδρασή του.

Δείτε παραπάνω το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved